Trenutno pregledavate Upute: 3. kolo Dječje Trail Lige – Borovača (Donji Muć)

Upute: 3. kolo Dječje Trail Lige – Borovača (Donji Muć)

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:Obavijesti

Sutra, 15.04. sa početkom u 11:00h održati ćemo i 3. kolo Dječje Trail Lige koje će biti u Donjem Muću kroz šumu Borovače. Molim da odvojite 5 minuta Vašeg vremena i pročitate u cijelosti ovu objavu!
Start utrke je sa betonskog igrališta u Donjem Muću, a GPS lokacija starta je na ovom LINKU ,a parking lokacije su naznačane na donjoj slici:

Naši će Vas volonteri usmjeriti i pomoći pri parkiranju tako da bude mjesta za sve. Imajte na umu da od Splita do Donjeg Muća ima jedno 30-35km i da će vam trebati jedno 35-40min vožnje, pa Vas molimo da krenete na vrijeme od kuće.
Šta se tiče vremenske prognoze sutra do podneva ne bi trebalo biti nekih oborina, a ako ih i bude to će biti sitne kapi, tako da se ne dajte obeshrabriti pa ne doći sutra 😉  Ako i bude di koja kap kiše, dici će to biti i doživljaj više.. 😀 Naravno, ponesite i suhu odjeću i obuću i čarape ako bude bilo potrebe da presvučete dijete nakon utrke. Na samom startu/cilju, ima jedan veći natkriveni dio gdje će biti prijave, a kasnije u cilju i okrepa i dodjele nagrada u slučaju da nas kapi kiše ometu da se imamo di sakriti. Istina, zbog većih padalina danas i jučer, sigruno će na nekoliko mjesta možda biti malo i klizavo, ali neće i ne bi smilo predstavljati nikakav problem djeci i Vama.
Utrka je duga oko 3,8km i imati će oko 150m visinske razlike. Staza će u cijelosti biti označena crveno-bijelim trakicama i strelicama, a na nekim mjestima će biti i volonteri. Točnije na oko 1,2 km kod drugog prelaksa potočića, dočekati će Vas 2 naša volontera u slučaju potrebe pomoći pri prelasku istoga. Kod oba prelaska smo stavili dovoljno kamenja da svi mogu samostalno proći te djelove, a sami potočić je svega 10-tak cm dubok, tako da se ne trebate apsolutno ničega bojati. 😀  Naravno, kao i do sada, naš Vinko će i ovog puta ići prvi ispred djece.


Kod ulaska u cilj, javiti se na zapisnički stol, čekat će vas okrepa (voda, cedevita, voća, keksi, kolači..), a negdi oko 12:15 ćemo i dodijeliti diplomice najbržima u svojim kategorijiama. Ako ne bude kiše, djeca se mogu igrati na igralištu, malenom parku do njega, ili po livadama uz potočić.I ovu će utrku na nas sve paziti članovi HGSS-a, te ako budete zatrebali bilo kakvu pomoć, molim da me odmah nazovete na mobitel (095/828-8606) da u što kraćem roku dođemo do Vas.
Imali smo, nažalost, par pritužba za ne baš fair ponašanje nekoliko djece za vrijeme utrke, pa Vas molim da napomenete djetetu da bude fair i da se sportski ponaša, te ako je netko brži iza njega da ga propusti. Isto tako im obavezno napomenite da NI U KOJEM SLUČAJU NE SKIDAJU/POVLAČE TRAKICE s kojom ćemo označiti utrku prilikom trčanja, jer se može onda dogoditi da se djeca iza njih pogube ili budu mislili da nisu na pravom putu, a najmanje što želimo je da djeca počmu lutati šumom! Mi ćemo stazu označiti 2-3 sata prije utrke, a istu će volonter provjeriti 15 min prije utrke da vidi jesu li sve trakice na mjestu. Napominjemo – sigurnost djece na utrci/šumi nam je najvažniji prioritet, pogotovo jer ima djece koja su puno brža od pratnje pa sama trče.
Startnina i za ovu utrku iznosi 1 EUR (dijete) + 1 EUR (pratnja), a sva ona djeca koja dosad NISU nastupila u prva dva kola, imaju pravo i na startni paket (maleni gym sack ruksak, Curaprox četkica i pasta za zube, keramička čaša utrke).
Ukoliko nešto nismo napisali, a Vas nešto zanima, slobodno nam pišite na Face ili na naš mail info@dracari.eu ili pak meni osobno na mobitel.

Vidimo se sutra u Muću!