HPD Kozjak – DRAČARI


U ljeto 2019. osnovana je trail sekcija HPD Kozjak – “DRAČARI” koja okuplja zaljubljenike u trail i treking trčanje na ovom našem području (Kaštela, Solin, Split, Sinj, Omiš), a voditelj sekcije je Ante Bubić. Jednom tjedno ograniziramo trail treninge u dvije grupe (A i B) po lokalnim planinama (Kozjak, Mosor, Perun, Primorska kosa, Marjan..), dok vikendom znamo odraditi duže treninge na malo udaljenije planine (Kamešnica, Dinara, Biokovo, Velebit..). Nastupamo na trail i treking utrkama diljem HR, ali sve češće i u ostalim zemljama naše Regije. Do sad smo ogranizirali dva izdanja trail utrke “Kozjak Trail” (2021. i 2022. godine), dva izdanja “Dječje Trail Lige” (2022. i 2023. godine), te u 2023. prvo izdanje “Royal Bridge Race” (Kliški mostići).
Ukoliko ste zainteresirani da se okušate u trail trčanju i uživanju u prirodi sa super ekipom, slobodno nam se javite ili putem Facebooka ili pošaljite mail na info@dracari.eu. Svi ste dobrodošli!
Na našim stranicama možete pronaći sve naše aktivnosti od našeg osnutka, svaki treninge, svaka atraktivna vikend aktivnost, svaki nastup na utrci, svaku osvojenu medalju, saznati više o “Kozjak Trailu” kao i “Dječjoj Trail Ligi”, pogledati naš YouTube kanal, a za brzinski pregled najistaknutijih aktivnosti u dosadašnjem postojanju zavirite u “Vremeplov”.