Trenutno pregledavate Upute za 5. kolo Dječje Trail Lige – PD Putalj

Upute za 5. kolo Dječje Trail Lige – PD Putalj

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:Obavijesti

Dragi roditelji/pratnjo,

evo došli smo i do posljednjeg 5. kola ovogodišnje Dječje Trail Lige! 😎  Molimo Vas odvojite par minuta Vašeg vremena i pročitajte upute i informacije za sutrašnju utrku!
Start utrke je sutra, 06.05. sa početkom u 11:00 sati, a start/cilj je naš Planinarski Dom Putalj u Kaštel Sućurcu smješten ispod grebena Kozjaka.
GPS lokacija starta (PD Putalj) je na ovom LINKU!
Za doći na PD Putalj, u Kaštel Sućurcu na semaforu gdje je vatrogasni dom, trebate ići sjeverno put Groblja, proći kroz Groblje i izaći desno na makadam. Od izlaza sa groblja pa sve do predviđenog parkinga imate 3,5 km solidnog makadama, no na nekoliko mjesta malo pripazite, ali malo osobno vozilo može bez problema doći!
Na slici dolje je ruta od raskrižja u Sućurcu do parkirnog mjesta:


Naši volonteri će Vas opet sačekati i usmjeriti na parking mjesta, a na donjoj slici možete vidjeti gdje ćete moći ostaviti vozilo, a gdje je start/cilj utrke (300-titnjak metara od parkinga). Parking ispred Doma će biti samo za organizatore te će biti zatvoren za sudionike utrke.
OPET VAS MOLIMO DA DOĐETE NA VRIJEME! Zadnje dvi utrke smo kasnili sa startovima zbog kašnjena sudionika, stoga krenite 15-tak minuta ranije nego šta ste planirali, pogotovo jer vožnja makadamom je spora, plus morate prošetati 300-400m od parkinga do starta. Molimo Vas – ne kasnite!

Sama utrka duga je 2,7 km, no zato ima oko 180 m uspona, i to sve u zadnjem kilometru, pa im malo pomozite ako im bude teško, no mislim da će oni to s lakoćom proći  😎 Pri ulasku u cilj, dijete se standardno mora javiti na Zapisnički stol, a pri tom će svako dijete dobiti medalju za ovogodišnje sudjelovanje u utrci, te ovog puta startni broj možete sačuvati za uspomenu 😉
I sutra će biti sunčano i jako toplo vrijeme, pa bi bilo dobro da dijete ima neku kapu ili buff(maramu) na glavi jer je za razliku od prošlogodišnje utrke na Putlju, sutrašnja malo izmjenjena i dosta je otvorena bez hlada i sa malo više makadama nego inače. Također neka djeca trče u kratkim hlačama i majici, lako ćete ih obući  u cilju ako bude trebalo te ponesite sa sobom min 0,5 L vode, a mi ćemo nastojat osigurati na 2 km jednu malo okrepu sa vodom.
U cilju će Vas opet dočekati okrepa (voda, cedevita, kolači, keksi, voće..), a ako želite i imate dobru volju, možete i Vi donijeti neke slatke/slane kolače da se počastimo 😎
Također PD Putalj je otvoren, pa nakon utrke možete tamo popiti piće ili pak ručati. Dodjela diploma za sutrašnju utrku te proglašenje ukupnih pobjednika po kategorijama planiramo negdi oko 12:15 kad sva djeca dođu u cilj i naši volonteri se vrate sa staze.
I sutra ćemo naravno imati osiguranje HGSS-a, a Vi sačuvajte moj broj te me nazovite ako Vam sutra bude trebala bila kakva pomoć za vrijeme utrke!

Za sva dodatna pitanja, slobodno me kontaktirajte putem mobitela.
Vidimo se sutra na PD Putalj!

Ante Bubić,
Voditelj trail sekcije HPD Kozjak – DRAČARI
095/828-8606