Trenutno pregledavate Upute za 4. kolo dječje trail lige – MALAČKA

Upute za 4. kolo dječje trail lige – MALAČKA

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:Obavijesti

Dragi roditelji/pratnjo,

Molim Vas da po četvrti put odvojite 10-tak minuta Vašeg vremena i pročitate ovu objavu do kraja 😊

Evo stigli smo i do 4. kola ove naše dječje mini trail lige, a održat će se na prijevoju Malačka, ove nedjelje 20.03. u 14:30 sati! Za sve one koji su s nama bili na 1. kolu, upravo je tu start/cilj i ovog kola.

Za one koji nisu bili, ovo je LINK Google Maps lokacija starta utrke, a to je Planinarski Dom Malačka: https://goo.gl/maps/1zvjfczQT1e6ENEp9

Mala uputa: U Kaštel Starome trebate skrenuti sjeverno prema Radošiću/Lećavici/Memorijalu Malačka. Od tog skretanja pa sve do prijevoja Malačka i do Doma Malačka gdje je start utrke imate oko 9km cik-cak asfaltne ceste.

Najveći problem na ovoj utrci će biti – parking. Naime ovu nedjelju popodne zovu lipo i sunčano vrijeme, a tada će sigurno biti i planinara na Malačkoj, samim time i parking će biti poprilično zauzet, stoga Vas molim da dođete bar 30-45 minuta ranije zbog parkinga, te ako ikako možete svi oni koji se poznaju nek probaju doć sa 1 autom. Također molim da pri parkiranju vodite računa da se pravilno pakrirate da ne zauzimate puno prostora, nek ima mjesta za sve! Vrlo je moguće da ćete ostaviti auto na cesti, pa tad nastojte što više uz rub parkirati auto. Na slici dolje ucrtano je moguće mjesto za parking i gdje starta utrka:

 

Za razliku od prvog kola kada smo trčali prema istoku, u ovom 4. kolu će cijela ruta biti prema zapadu, a duga je točno 4km sa oko 130m ukupne visine. Početni kilometar je širok makadamksi put, a nakon toga lijepa makrirana stazica sve do cilja. Naravno uz planinarske markacije, cijela staza će biti označena našim crveno-bijelim trakicama te strelicama,  a sva kriva skretanja ćemo zatvoriti trakom. A evo kako izgleda staza za 4. kolo:

Startnina je kao i dosad, 10kn u kutiju za Donacije 😉 a u cilju će Vas čekati okrepa i naši kolači 😊  Molimo Vas da ponesete svoje čaše, nastojimo imati što manje plastike na našim utrkama, tako da ponesite svoje čaše/boce da imate poslije utrke! Također Planinarski Dom Malačka će raditi te onda i tamo možete popiti kavu/sok/pivo ili čak naručiti i ručak. Molim sve one koji misle ručati u Domu da mi odgovore na ovaj mail tako da mogu javiti domaru da pripremi malo više hrane za nedilju.

Također i na ovoj utrci imat ćete našeg „zeca“ koji će ići prvi, foto i video volontere, te na kraju pomoć u cilju oko okrepe. A za roditelje koji niti pogledom ne mogu ispratiti svoje dijete 😊 recite im samo da prate trakice i kad dođu u cilj da se jave na Zapisnički stol i pokažu svoj startni broj.

VAŽNA NAPOMENA: Iako smo planirali zadnje kolo 30.03. na našem Planinarskom Domu Putalj, zbog iskrslih radova i zauzeće Doma, zadnje 5. kolo održati ćemo 03.04. (nedjelja) sa početkom u 15:30 sati! Više o ovome nakon 4. kola 😉

I to je sve za večeras od mene, ako san šta zaboravija, il Vam nešto nije jasno, slobodno pišite 😉 a ako me budete trebali sutra, onda me zovnite na mobitel jer ćemo od jutra već biti na Malačkoj zbog pripreme staze.

Ugodan ostatak večeri i vidimo se sutra!
Srdačan pozdrav,
Ante Bubić  095/828-8606
Voditelj trail sekcije HPD KOZJAK – „DRAČARI“
bubic.ante@gmail.com / info@dracari.eu