Trenutno pregledavate Upute: 2. kolo Dječje Trail Lige – Kočinje Brdo

Upute: 2. kolo Dječje Trail Lige – Kočinje Brdo

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:Obavijesti

Sutra, 25.03. sa početkom u 11:00 sati na rasporedu je 2. kolo naše Dječje Trail Lige. Sutra će se trčati na Kočinjem brdu iza Klisa, a na ovom LINKU je GPS Google Maps lokacija gdje morate doći. Na toj GPS lokaciji ćete onda skrenuti desno na makadam i proći rampu (biti će otvorena) te onda imate još 200-300m makadama do startne lokacije. To skretanje sa ceste na makadam ćemo također označiti crveno-bijelim strelicama te će biti i stavljen natpis sa strelicom “Dječja Trail Liga”. Na tom potezu makadama do starta, možete ostaviti i Vaše auto, a i naši će vam volonteri pomoći pri parkingu 😉

Kao i prvo kolo, svoje dijete prijavite na naš Zapisnički stol gdje ćemo mu dodijeliti startni broj kojeg ćete nam nakon utrke vratiti (zadnje kolo startni broj ide Vašem djetetu, obećavamo 😎  ). Sama ruta utrke je kružnog tipa, duga oko 4 km sa svladavanjem oko 100m visinske razlike. U cijelosti će biti označena crveno-bijelim trakicama, a na nekim mjestima i postavljene naše crveno-žute strelice. Naš volonter Vinko će i ovog puta trčati ispred svih vas. Kao i svih ovih utrka do sada, utrku će osiguravat članovi HGSS-a.

Po ulasku u cilj, obavezno se dijete mora javiti na Zapisnički stol da ga upišemo, a u cilju će Vas čekati onda i mala okrepa (voda, cedevita, keksi, kolači i voće). Na prošloj utrci smo samo nagradili ukupne (aspolutne) pobijednike kojima smo uručili prigodne diplome, ali sutra ćemo nagraditi pobijednike SVIH kategorija (Mališi, Srednjiši i Veliši) tako da će prva tri plasirana dječaka tj. djevočice u svim kategorijama dobiti prigodnu diplomu za uspjeh 😎  Očekivana dodjela diploma biti će oko 12:00-12:15 tako da ostanite s nama i do dodjele ako baš ne morate žuriti. Zasad su vremenske prognoze dobre, a sami startno/ciljni dio je jedna velika čistina pa je idealno mjesto za druženje nakon utrke. Stoga ponesite sa sobom neke piknik deke, šatore, neke outdoor rekvizite da se djeca po završetku utrke tu nastave družiti i igrati.
Startnina za utrku je 2 EURA (1 EUR za dijete, 1 EUR za pratnju). Ostalo nam je još startnih paketa (maleni gym rusak, pasta i četkica za zube te prigodna čaša), ali sva ona djeca koja su nastupili na prvom kolu i dobila svoj startni paket  ovog puta NE DOBIVAJU isti. On je namijenjen za svu novu djecu koja NISU nastupila u 1. kolu.

Za kraj ovih uputa bih Vas zamolio da odvojite 1 sekundu Vašeg vremena te da se izjasnite u jednom pitanju ankete. Naime, naše 3. kolo u Donjem Muću u prekrasnoj šumi Borovače i ujedno i najljepšoj utrci u Ligi, je planirano za 08.04. (subota) sa standardnim početkom u 11:00 sati. No taj dan je Velika Subota, dan prije Uskrsa, pa je vrlo moguće da ćete biti zauzeti taj dan, ili možda budete negdi i odsutni. Stoga je u anketi samo pitanje da li Vam ili ne, odgovora da se utrka održi taj dan. Ako većini ne bude odgovaralo, onda bi utrku morali prebaciti za 15 (subota) ili pak 16.04 (nedjelja), a to bi značilo 3 tjedna između drugog i trećeg kola.

Ako smo šta zaboravili, ili imate nekakvo pitanje, slobodno nas kontaktirajte putem maila, Facea, Whasup poruke – kako god Vam je draže 😉
Vidimo se sutra na Kočinjem Brdu.
Vaši Dračari.