Trenutno pregledavate 4. kolo dječje mini trail lige – MALAČKA

4. kolo dječje mini trail lige – MALAČKA

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:Utrke

Pretposljednje, 4. kolo dječje mini trail lige održalo se ove nedjelje na prijevoju Malačka, na istom mjestu gdje smo imali i 1. kolo. No, trčala se skroz drugčija staza od prvog kola, pa se od Planinarskog Doma Malačka trčalo kružno prema zapadu. Staza je bila duga oko 4km sa 120m uspona, a nastupilo je 83 djece! Ovu stazu najbrže je svladao Marić Toma (25:38), dok je Lei Gabeli kod djevojčica bilo potrebno 29:23. I dok je Marić Toma bio i najbrži u svojoj kategoriji “Veliši”, kod djevojčica u “Velišima” najbolja je bila Dadić Gabrijela. Kod “Srednjiša” osim Lee, najbrži dječak bio je Buzolić Filip. Kod “Mališa” najbrži su bili Stančić Nikola i Vuko Viktoria.

Kompletne rezultate 4. kola možete vidjeti na ovom LINKU, a rezultate po kategorijama za dječake na ovom LINKU, a za djevojčice na ovom LINKU!
A kako stoji trenutni poredak po kategorijama kolo prije kraja pitate se? 🙂  Evo na ovom LINKU saznajte tko su najbrži po kategorijama 😉
A zadnje kolo je na rasporedu 03.04. (nedjelja) sa početkom u 15:30h. Prijave za zadnje kolo otvorimo kroz koji dan. Dolje ispod video i fotogalerija sa utrke.